Der er god grund til, at vi har parkeringskontrol

07 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du har sikkert oplevet det med, at du har søgt efter en parkeringsplads længe, og langt om længe åbenbarer der sig en ledig plads i det fjerne, som du ikke kan vente med at komme hen til.

Da du har parkeret bilen, kommer det næste med at finde ud af, hvad parkeringsreglerne er her, for det nåede du ikke at fange, da du kørte ind på dette område, for det er ikke et område, som du kender så godt – der var nemlig ikke plads det oprindelige sted, som du gerne ville parkere ved, og som du kendte bedre.

Heldigvis er der nogle skilte, der kan fortælle dig, hvad de gældende regler er, og de skal da lige afkodes, for der er en del at forholde sig til.

Det kan føles lidt irriterende, at man skal have styr på disse ting, men du skal huske på, at den slags er til for, at der er system i parkeringen, så det hele ikke bare ender i kaos.

parkeringskontrol

Du sætter sådan set pris på parkeringskontrollen

Der findes sådan et firma som https://unopark.dk/ , der tager sig af parkeringskontrol, og det er måske ikke ligefrem nogle, som du smiler til og hylder, når du hører om dem.

For du har sikkert som så mange andre danskere en idé om, at de er ude på at kradse penge ind fra dig, fordi du havde overtrådt en regel bare en smule.

Men du skal huske på, at de her mennesker er til for, at der er orden i parkeringerne, så det hele ikke ender i noget, som man ser i u-lande, hvor der slet ikke er styr på den slags.

Ved for eksempel at betale for en parkering så viser man, at man virkelig gerne vil parkere her, og får man en afgift, så er det en lektie om, at man skal huske reglerne, for så forskellige er de ikke fra sted til sted, så længe man bare lige bruger et minut eller to på at forstå dem.

Flere Nyheder