Det er ikke særligt let at male vinduer

27 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Man kan vælge at male ens vinduer, før man har sat dem i, men man kan også gøre det, når de er blevet sat i.

For det kan jo være, at vejret er mere til det, efter man har installeret vinduerne, at male dem, end at man kan gør det forud for installationen.

Desuden er vinduerne så også holdt på plads, end at man skal finde et sted at læne vinduerne op ad eller stille dem/lægge dem, mens man maler dem, når de ikke er sat i.

Dog skal man først skaffe dem fra Klarwindows.

Men uanset det tidspunktet, som man vælger at male ens vinduer på, så er det ikke særligt nemt arbejde, og hvis man er virkelig smart, så vælger man at få en professionel maler til at gøre det.

For der kan være mange små kanter og hjørner på sådan et vindue, der skal males; og sidder det allerede i huset, så skal man også undgå at male over på huset.

Vinduerne skal dog males

Selvom man vælger, at ens vinduer ikke skal males, så man beholder dem, som de er, så kan de med tiden blive så slidte at se på, at hvis de er lavet af visse materialer, så skal de alligevel males på et tidspunkt, så de ser pæne ud igen.

Men selvom man måske har erfaring med at male vægge og andet, så er det noget helt andet med vinduer.

Desuden skal man jo også passe på med at ramme ruderne, da det er virkelig svært at få maling af den slags – og i værste tilfælde skal ruderne måske udskiftes.

Det er virkelig et spørgsmål om at male præcist, og skal man male dem udenfor, så skal man også sørge for, at vejret generelt er med en.

Som sagt kan det nok bedste svare sig i denne forbindelse, at man får en maler til at gøre det for en, så det bliver godt.

Flere Nyheder