Få assistance i forbindelse med begravelse i Lemvig

04 juni 2020 Astrid Pedersen

Har du netop mistet et elsket menneske, og står du foruden sorgen og savnet med ansvaret for at arrangere begravelse eller bisættelse? Så er det en rigtig god idé at søge professionel hjælp hertil. Og den bedste hjælp til disse opgaver får du hos den lokale bedemand.

Hvem kan hjælpe med begravelse i Lemvig?

Hvis den afdødes seneste hjem befandt sig i Lemvig eller nærmeste omegn, er det sandsynligt at begravelsen eller bisættelsen skal foregå i et sogn på disse kanter. Derfor giver det god mening at vælge en bedemand som har et godt kendskab til området omkring Lemvig og Struer.

Du kan med fordel tage kontakt til Krabbes Bedemandsforretning, som er blandt de mest ansete og velrenommerede bedemands forretninger i Struer. Krabbes Bedemandsforretning har igennem mange år hjulpet mange sørgende mennesker til en værdig og smuk afsked med deres afdøde nære og kære. Hos Krabbes Bedemandsforretning kan du forvente en empatisk og respektfuld behandling, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Krabbes Bedemandsforretning kan hjælpe med stort set alle praktisk opgaver som relaterer sig til begravelse og bisættelse. Uanset om der er tale om en jordfæstelse, eller om den afdødes sidste vilje inkluderede kremering og urnenedsættelse eller spredning af asken, kan Krabbes Bedemandsforretning hjælp med at træffe de nødvendige foranstaltninger desangående.

Krabbes Bedemandsforretning har en god kontakt til såvel præsten som til kirke kontoret, kapellet og det lokale krematorium i det sogn fra hvilket den afdøde skal bisættes. Samtidig har Krabbes Bedemandsforretning kendskab til diverse lokale selskabslokaler, forsamlingshuse eller restauranter, som kunne tænkes at ville lægge lokaler til eventuel gravøl eller reception. Og så kan de dygtige bedemænd hos Krabbes Bedemandsforretning hjælpe med alt fra udvælgelse af kiste eller urne til udfærdigelse og indrykning af dødsannonce.

Hvis du ønsker at kontakte Krabbes Bedemandsforretning, kan du gøre det via hjemmesiden krabbes.dk

Flere Nyheder