Få bevaret din iPhone 8 skærm i længst mulig tid

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Sådan en iPhone 8 skærm kan hurtigt komme til at blive beskidt, fedtet, få ridser og endda gå i stykker på overfladen og bag skærmen, hvis man ikke passer på den, eller man bare er den type, der tit er uheldig med den slags.

Heldigvis er der en del ting, som man selv kan gøre, så den skærm til ens iPhone 8 kan holde sig i længst muligt tid, så man ikke behøver hen til en reparatør eller helt udskifte skærmen eller telefonen med, fordi skaden på skærmen er gået ind til indmaden i telefonen.

For det første skal man huske at gøre den ren, hvilket man kan læse beskrivelser om, hvordan man gør bedst muligt, så man ikke forårsager skaden på telefonen.

Man kan også får en beskyttende overflade til skærmen såsom et panserglas eller en holder med klap til.

Lad desuden være med at dække skærmen til med klistermærker og andet.

Andre metoder til at forlænge levetiden på din iPhone 8 skærm

Tænk også over, hvordan du holder på den, og det handler ikke bare om, at man bør have et fast greb på den, så man ikke taber den, men hvis man hviler fingrene på den, så kan man ikke alene komme til at låse den op og aktivere forskellige tjenester, men man fedter den også for meget til.

Tænk på, hvor du lægger din telefon, specielt hvis du lægger den med skærmen nedad, for hvis telefonen i sig selv ikke er hævet lidt med noget beskyttelse, så er det direkte på skærmen, at den ender med at blive beskidt og måske få bakterier på sig.

Selvfølgelig er telefonen til for at blive brugt, men overvej, om du nogle gange kan lave andet end at kigge på skærmen, for hver en smule brug er noget, som der er med til at forkorte levetiden på den.

Flere Nyheder