Få hjælp til rørene hos din lokale VVS installatør

06 april 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp til rørene hos din lokale VVS installatør

Skal dit gamle badeværelset total renoveres – og skal der i den forbindelse anlægges nye afløb, eller måske anlægges dræn til en vaskemaskine? Mange mennesker vælger at lade deres gamle badeværelse rive ned og bygge op på ny. På den måde er man sikker på, at badeværelset lever op til diverse krav og standarder omkring eksempelvis vådrums sikring. Og samtidig kan man så få erstattet det anløbne badekar med en ny smart bruseniche – eller få et praktisk væghængt toilet.

Lad en autoriseret VVS installatør fikse dit badeværelse

I forbindelse med denne type arbejde har du brug for en autoriseret VVS installatør. Ikke blot fordi det er praktisk at få arbejdet udført af en faglært håndværker, men fordi loven faktisk foreskriver det.

Uanset hvor habil en gør det selv mand du anser dig selv for at være, er det ganske enkelt ikke tilladt for dig at fifle med de faste VVS installationer i din bolig. Ikke alene risikerer du at forrette store skader på ejendommen, hvis et vandrør lækker eller springer som følge af dit klamphuggeri. Du vil faktisk også kunne bringe eget og andres liv og helbred i fare.

Kommer du ved et uheld til at foranledige blanding af spildevand og drikkevand – for eksempel ved en dårlig samling af rørene, eller som følge af tilbageløb – vil dette potentielt have katastrofale følger for dig eller for andre beboere i ejendommen. Og du vil trods alt hellere betale for en autoriseret VVS installatør end du vil have andre menneskers liv på samvittigheden.

Få hjælp til VVS i Roskilde hos Erik Petersen’s Eftf.

Er du og din familie bosiddende i Roskilde eller omegn, kan I få den rette hjælp til renovering af badeværelse hos Erik Petersen’s Eftf. – din lokale VVS installatør. Du kan læse mere, og kontakte Erik Petersen’s Eftf., via hjemmesiden johnvvs.dk

Flere Nyheder