Find inspiration til din nye overdækket terrasse

17 maj 2020 Lotte Hindsberg

Hører du også til dem der elsker at sidde på din terrasse om sommeren, men desværre også syntes at der er alt for få dage, hvor man kan sidde der, kan du overveje at lave en overdækning. Du kan enten overdække den hele eller blot en del af den. Du kan også overveje om det vil være en god ide at dække siderne af med glas, der kan skydes til side, når solen er fremme. Du kan finde overdækket terrasse inspiration, både på nettet men også hos din tømrer.

Få råd og vejledning af din tømrer

Hvis man har et projekt der involvere en håndværker skal man ikke undervurdere den kilde af viden som de er. Ikke alene har de en stor viden omkring de materialer, der skal bruges til opgaven, men de har også en stor viden om forskellige løsningsmuligheder. Muligheder som du måske selv ikke selv havde tænkt på. Det gælder også en tømrer. 

Du kan også med fordel spørge din tømrer om, hvordan du bedst kan vedligeholde din terrasse, så den fremstår flot og pæn i mange år. Du bør også vælge materiale udfra om du har tid og lyst til bruge en weekend om året på at gennemgå den, udskifte rådne planker og give den vedligeholdelse olie eller maling.

Find den rigtige tømrer

Da du kan bruge din tømrer til mere end bare at bygge din overdækket terrasse, nemlig til inspiration, samt råd og vejledning, bør du bruge den tid det tager at finde den rigtige. Det er en god ide at kontakte flere og få dem til at komme ud og giv et tilbud og samtidig høre, hvad de har af gode forslag til hvordan den overdækket terrasse kan bygges. Derefter kan du nemmere kigge de forskellige tilbud igennem og finde den af tømrerne der har givet det bedste.

Flere Nyheder