Her kan du sælge et dødsbo

30 maj 2022 Silje Hansen

advertorial

Når en af dine nærmeste eller kære går bort, står du som oftest tilbage med et dødsbo. Her vælger mange familier at se på enten testamentet som er lavet, eller finder en anden løsning til at opdele dødsboet på. Selv efter man har været igennem flere af tingene og fået lavet en fair opdeling, kan der være mange ting tilbage i hjemmet. Det kan være en større opgave at få solgte eller komme af med alle de ting, som har hobet sig op med årene. 

Du kan derfor vælge at sælge dødsboet helt eller delvist, hvis du ønsker hjælp til det. Der findes udelukkende firmaer som opkøber et dødsbo. Det vil sige, at den aktuelle virksomhed står for at tømme hele dødsboet og rydde pænt op efter sig selv. Dermed slipper du selv for at skulle gøre dette store arbejde.

dødsbo

Hvem opkøber et dødsbo?

Der findes i dag udelukkende virksomheder som opkøber dødsbo. Det vil sige, at alle de møbler og ejendele som alligevel I ikke ønsker at have eller fordele mellem jer stadig kan have en værdi. Det er en nem løsning for dig som ønsker at komme af med det hele i dødsboet, så du ikke skal sælge tingene enkeltvis.

Når du sælger et dødsbo står virksomheden for at afhente og rydde det hele i boligen. Dermed sparer du selv kræfter på denne del, som kan være tidskrævende.

Når du skal sælge et dødsbo, kan du med fordel forhøre dig rundt hos to eller flere virksomheder. Dermed har du den bedste indikation på, hvad du kan forvente at få for det hele.

Find en virksomhed som køber et dødsbo

Hvis du ønsker at sælge et dødsbo, kan vi hjælpe dig med at finde den rette virksomhed. Du kan med fordel kontakte dødsbo-rydning.dk, hvis du ønsker at sælge et dødsbo.

Flere Nyheder