Hvor finder jeg faciliteter til bilsyn i Aabenraa?

14 februar 2020 Astrid Pedersen
Hvor finder jeg faciliteter til bilsyn i Aabenraa?

For almindelige personbiler og varevogne op til 3500 kg gælder det, at de skal synes hvert andet år. Har du købt din bil frisk fra fabrikken, må du dog gerne vente fire år med at få den synet. Synet skal foregå i en synshal, som er godkendt hertil, af autoriserede synspersoner eller motor sagkyndige.

Du får udarbejdet en syns attest som dokumentation for at din bil har gennemgået det lovpligtige syn – også kaldet periodisk syn – hvilket betyder, at din bil er godkendt til at færdes på de danske veje. Et bilsyn har nemlig til formål at teste bilens sikkerhed og køre egenskaber og der igennem sikre, at den er i forsvarlig og lovlig stand, og dermed ikke er til fare for hverken føreren eller omgivelserne.

Hvor kan jeg få synet min bil i Sønderjylland?

Er du og din familie – og familiens bil eller biler – bosat i det sønderjyske, er det en god idé at vælge en synshal tæt på bopælen. Endnu bedre er det, hvis du kender en synshal hvor du kan vælge enten at bestille tid til et syn på forhånd, eller komme forbi når det passer dig. Begge dele kan lade sig gøre hos LB Bilsyn, som har synshaller i såvel Aabenraa som i Padborg, Vojens, Kolding og Tønder.

LB Bilsyn har nogle af landets mest moderne bilsyns faciliteter, og er funderet på et samarbejde mellem to tidligere ansatte hos Statens Bilinspektion. Dette er din sikkerhed for en tryg og professionel behandling i forbindelse med bilsyn. Du får, med andre ord, garanti for en grundig og retvisende vurdering af din bils tilstand og beskaffenhed – og et bilsyn, som lever op til alle gældende regler og standarder.

Du kan læse mere, og bestille tid til bilsyn i Aabenraa, Padborg, Vojens, Kolding eller Tønder, på LB Bilsyns hjemmeside https://www.lb-bilsyn.dk/ 

Flere Nyheder