Hvor finder man fleste campingpladser i Danmark?

18 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er faktisk lidt et spørgsmål, der på en og samme tid er svært og let at svare på.

Og her mener vi ikke, hvordan kvaliteten af de forskellige campingpladser er, og om der er tale om fastliggende pladser, hytter eller anden mulighed for alternativ overnatning.

Hvis vi skal se på den lette måde at svare på spørgsmålet, så kan man jo udtrække nogle tal og se, hvor der i landet reelt er flest campingpladser, når man bare ser på antallet, og man kan også se det efter, hvor tætheden af campingpladser er størst efter, hvor tæt de ligger på hinanden, og hvor mange mennesker der er det givne sted.

Nu er de fleste campingpladser jo nogle, der er opdelt i klynger, så de er ikke spredt ud som perler på en snor, og desuden er der jo også et spørgsmål som, hvor de fleste turister tager hen på camping, så der pludselig er fleste mennesker her.

For eksempler er campingpladser i Vestjylland meget populære for tyske turister, da det er let for dem at komme hertil, og længere nordpå i landet kan sådan noget som nordmænd og andre nordiske borgere være glade for at campere i Danmark.

Men angående det svære punkt at svare på det, så kan man jo se, hvor i landet der er campingpladser, hvorved man kan konstatere, at der faktisk er campingpladser mange forskellige steder i landet, hvorfor det ikke er stedbestemt.

Det er måske som sådan mere sæsonbestemt.

For danskerne har en stor og stolt tradition for at campere, og selvom mange tager til udlandet, så er der ligeledes mange, der nyder bare at være på camping i Danmark.

Der er meget at byde på i Danmark at opleve, så man skal slet ikke forklejne det at bo i en kortere eller længere periode et andet sted i Danmark på en alternativ måde.

Flere Nyheder