Invisalign – usynlige bøjler til tandretning

04 september 2020 Astrid Pedersen
Invisalign – usynlige bøjler til tandretning

Er du træt af dine skæve tænder, men orker du ikke at skulle gå med bøjle igen? Så kan du med fordel vælge Invisalign. Invisalign er tandretning for voksne som ikke har lyst til en fastsiddende bøjle med alt det besvær der følger med. Og Invisalign giver mindst lige så flotte resultater som en traditionel togskinne bøjle.

Hvorfor vælge Invisalign i forbindelse med tandretning?

Der er mange gode grunde til at vælge de smarte Invisalign tandskinner frem for den traditionelle togskinne bøjle når du ønsker flotte tænder. Først og fremmest vil ingen kunne se at du er i gang med at få rette dine tænder når du bruger Invisalign til formålet. De tynde skinner er stort set usynlige, og kan tages ud når du spiser eller børster tænder.

Dette er utroligt praktisk idet du på den måde undgår at der sætter sig madrester fast som er svære at få ud, lige som du kan risikere det med en fast bøjle. Og du vil kunne komme bedre i bund med tandbørstningen når der ikke er en bøjle i vejen.

Hvordan foregår tandretning med Invisalign?

Når du vælger at lade din tandlæge foretage en Invisalign behandling vil denne indledes med at der tages et aftryk af din over og undermund. Disse vil blive scannet ind i et computer program som ved hjælp af avanceret 3D teknologi vil kunne visualisere din tandretning trin for trin. Ud fra denne simulation vil dine Invisalign skinner til hele forløbet kunne fremstilles på én gang.

Skinnerne skal skiftes cirka hver fjortende dag, og dine tænder vil således gradvis blive rykket på plads over et længere forløb. Når tandstillingen er som ønsket kan tænderne fikseres med en fastsiddende metal tråd på tændernes bagside. Og så vil dit tandsæt holde sig flot og regelmæssigt i mange år.

Du kan få foretaget en professionel Invisalign tandretning hos You Smile I Smile – læs mere på yousmileismile.dk

Flere Nyheder