Kan man altid forlange en iPhone reparation?

26 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvis der var tale om en person, der var døden nær, og der bare var den mindste chance for, at vedkommende kunne overleve, så ville man jo yde alt, hvad man kunne; specielt hvis der var tale om en ulykke ved en situation, hvor det ikke er alderdom (som man måske er parat på), der tager en fra denne verden.

Tit ser man endda også, at selvom alt håb er ude, så vil man som redder gøre alt i et desperat forsøg på bare at gøre en forskel, især hvis man tror på mirakler.

Sådan kan nogle mennesker godt have det med deres iPhone, for nogle gange bruger de jo mere tid på deres telefon end ved at kigge deres nærmeste i øjnene; så der er jo god grund til at tro, at de sætter mere pris på telefonen end deres kære.

Sandt er det dog, at mange mennesker bruger lang tid på deres iPhone, så de dårligt kan forestille sig, hvordan ikke alene en dag skulle være uden den, men også hvordan tilværelsen generelt skulle være uden – tanken er ikke til at holde ud.

Så når den telefon en dag er så slidt og brugt, at den ser ud til at dø naturligt, eller den er ude for en ulykke, som ikke er til at rode bod på, så vil ejeren måske ikke opgive håbet.

Man går til en iPhone-reparatør og forklarer vedkommende, at den her smartphone altså bare har at skulle leve igen.

Man får dog en nedslående udtalelse om, at reparation af iPhone i dette tilfælde ikke er muligt, fordi man enten ikke kan fikse den, eller at reparationer kun vil holde midlertidigt.

Det er en hård sandhed at indse, men måske er det også det bedste, at man så kommer videre og får sig en ny iPhone, selvom det kan være svært at vænne sig til en ny.

Flere Nyheder