Kom rundt i det danske land med en cykel fra Time2bike

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er så let at køre rundt i Danmark, og hvis vi ikke regner Grønland og Færøerne med, så kan vi faktisk komme fra den ene del af landet til den anden i løbet af den samme dag.

Men det skal så også foregå ad de velkendte store indfaldsveje, motorveje og så videre, hvor man mest har tænkt på det praktiske end det æstetiske, da man anlagde dem.

Så selvom man rent praktisk bevæger sig over landet i bil eller tog og bus for den sags skyld, så ser man sjældent særligt meget af landet, fordi man kører forbi de spændende steder eller aldrig kommer i nærheden af dem.

Når nu landet er så fladt, og det derfor ikke er så overordnet hårdt for os at cykle rundt i det, var det så ikke en idé, at vi gjorde noget mere ud af det?

Du kan jo finde dig en velegnet cykel fra www.time2bike.dk , så du også kan komme lidt mere ud på en tohjulet og se landet.

Landet ser mere spændende ud fra en cykel fra Time2bike

Man skal jo have sig en cykel, der passer til ens formål, og hvad man regner med at skulle bruge den til, hvorfor der er stor forskel på, om man bare skal have en cykel, man kører et par kilometer på i løbet af måneden, eller man ligefrem skal hele landet rundt.

I dette tilfælde skal vi køre Danmark tyndt, og man kan virkelig komme rundt i krogene af landet, hvor bilerne ikke må komme, når man er på cykel, og man er mere i kontakt med naturen, end hvis man sad inde i et køretøj.

Det giver også bare noget ekstra, når man holder pause undervejs og nyder, at man fik pulsen op – det giver velvære i mere end bare én forstand.

Så skaf dig din cykel med det samme!

Flere Nyheder