Kom stærkt fra start med ølbrygning

20 februar 2020 Astrid Pedersen
Kom stærkt fra start med ølbrygning

Hvis du går og drømmer om at kunne servere øl af egen produktion for venner og familie, er der gode nyheder til dig. Det er nemlig lettere end nogen sinde før at gøre denne drøm til virkelighed. Inden for de senere år har ølbrygning som hobby vundet stort indpas i de danske hjem.

Dette er der mange gode grunde til. For det første er ølbrygning en ganske overskuelig – og faktisk meget lidt krævende – fritids interesse. Med de rette remedier kan du brygge øl uden at skulle bekymre dig synderligt om overvågning eller regulering af brygge processen. Ølbrygning kræver kun et minimum af disponibel tid og anstrengelse – og bærer alligevel frugt i form af velsmagende og lækker øl.

Find det rette ølbrygnings udstyr til begyndere online

Samtidig behøver det ikke at koste spidsen af en jetjager at brygge sit eget øl – og du behøver ikke at rydde hverken familiens garage eller hobbyrum til formålet. Du kan nemlig finde ølbrygnings udstyr, som hverken er dyrt eller plads krævende, i en online shop.

Hos hjemmebryggeren.dk finder du såvel bryg udstyr til begyndere som mere avancerede bryganlæg i den semi professionelle klasse. Som absolut novice ud i ølbrygningens ædle kunst kan du med fordel starte med en såkaldt Starter Box, som består af gærtanke inklusive literskala og gærrør, Horolith 1,0 liter, termometer, vægtfyldemåler og måleglas, samt hævert med pumpe og flaskefylder. Med i pakken følger blød børste og stiv børste til rengøring af anlægget samt kapsler og kapsel påsætter, så du selv kan sætte rigtig ægte ølkapsler på flaskerne. På den måde får de et helt professionelt udseende, når du serverer dem for dine gæster.

Når du siden hen bliver helt hooked på ølbrygning, og således har lært de basale grundregler herfor, kan du eventuelt investere i et af de mere avancerede bryganlæg, som du ligeledes finder i den online shop på https://www.hjemmebryggeren.dk/ 

Flere Nyheder