Mitsubishi varmepumper: For den optimale energiudnyttelse

04 august 2020 Astrid Pedersen

Er du træt af høje el og varme regninger hvert eneste år? Er du ked af dine gamle, dyre elektriske radiatorer som samtidig er ufatteligt ineffektive – og irriterer det dig at det slidte fyr konstant går ud? Så bør du overveje at skifte til en varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe kan du nemlig få en langt bedre ydelse til en langt lavere pris. Og så kan du samtidig pleje din gode samvittighed over for miljøet.

Hvad er fordelen ved at skifte til en varmepumpe?

Der er mange fordele ved at skifte fyret eller de elektriske radiatorer ud med en varmepumpe. Den første og mest indlysende er den økonomiske. Da en varmepumpe er langt mere effektiv i forhold til udnyttelsen af den tilførte energi vil du hurtigt kunne se forskellen i dine samlede udgifter til varme.

En luft til vand varmepumpe vil kunne erstatte dit gamle fyr 100% når det handler om opvarmning af såvel brugsvand som cirkulationsvand – og det med en langt højere driftsikkerhed. En luft til vand varmepumpe skal ikke konstant have fyldt brændstof på, og vil kun sjældent skulle renses eller repareres. Og så er en luft til vand varmepumpe op til fem gange mere energi effektiv end det gamle fyr, hvilket betyder billigere og mere klima venlig varme.

En luft til luft varmepumpe giver sundere indeklima

Er din bolig varmet op ved hjælp af elektriske radiatorer får du mange fordele ved at skifte til en luft til luft varmepumpe. Ud over det at en luft til luft varmepumpe er langt billigere i drift vil du også opleve langt bedre varme egenskaber. En luft til luft varmepumpe renser samtidig luften hvilket giver et markant forbedret indeklima og eliminerer behovet for hyppig udluftning.

Du kan finde et stort udvalg af de populære Mitsubishi luft til vand varmepumper hos Dansk Varme på hjemmesiden danskvarme.dk

Flere Nyheder