Parkeringskontrol – når du er træt af uvedkommende parkering

24 august 2021 Astrid Pedersen

Er du led og ked af konstant at modtage klager fra beboere eller medarbejdere i din ejendom som ikke kan finde parkering på grund af udefra kommende biler? Så bør du overveje at få hjælp udefra. Det er faktisk muligt at finde en parkeringsservice løsning som passer perfekt til netop dine parkeringspladser uanset type og areal.

Få den bedste parkeringsløsning med hjælp fra UnoPark

Hvis du ønsker den bedste parkeringsservice bør du vælge et professionelt parkeringsfirma.

I Danmark finder du UnoPark – et parkeringsselskab med mange år på bagen inden for feltet. UnoPark har specialiseret sig inden for effektive parkeringsløsning og tilbyder parkeringsservice til private virksomheder og boligforeninger samt offentlige institutioner.

Når du får en parkeringsløsning hos UnoPark vil denne tage udgangspunkt i dine parkeringspladsers beskaffenhed og størrelse. UnoPark kan for eksempel hjælpe dig med at opstille adgangsbegrænsende foranstaltninger så som bomme og pullerter, aktiveret ved nummerplade genkendelse, en midlertidig parkeringstilladelse eller en parkerings token.

På den måde kan du effektivt begrænse adgangen til dine private parkeringspladser således at det udelukkende er de retmæssige indehavere af disse som kan parkere.

Lad UnoPark hjælpe med parkeringskontrol

Hvis dine parkeringspladser ikke har mulighed for afspærring og adgangsbegrænsning som beskrevet oven for kan UnoPark i stedet tilbyde parkeringskontrol og parkeringsopsyn ved uddannede parkeringsvagter.

Når du vælger en parkeringskontrol løsning hos UnoPark vil UnoPark sørge for at der opsættes behørig skiltning på dine parkeringspladser. Dette har i sig selv en forebyggende effekt. Der er ingen som bryder sig om at finde et bøde forlæg i forruden. Og UnoPark sørger også gerne for at kradse de skyldige beløb fra parkeringsbøder ind.

Få hjælp hos de dygtige parkerings konsulenter hos UnoPark

Som kunde hos UnoPark får du en personlig parkerings konsulent som kan hjælpe dig med at finde den bedste parkeringsløsning. Læs mere på UnoPark.dk

Flere Nyheder