Sådan finder du den bedste murer

22 august 2021 Steffen Hansen

Når der skal laves murerarbejde, så er det rart at vide, at det firma man hyrer er det bedste til opgaven. Derfor giver vi her nogle tips til, hvordan du kan finde den bedste murer i dit område.

Spørg venner og bekendte

Det første sted du bør starte er ved dine venner og bekendte. Det kan være de kender et firma de kan anbefale, hvor de kan sige god for deres arbejde. Det er vigtigt ikke bare at takke ja til en, fordi de kender ham, men sørg altid for at se det arbejde de tidligere har lavet. 

Søg online

Hvis du søger online, så vil du med garanti kunne finde en murer, som kan hjælpe dig i dit område. Her kan du også se deres hjemmeside, undersøge om der er noget du skal være opmærksom på, og se billeder eller video af deres tidligere arbejde. Hvis de ikke viser deres tidligere arbejde, så bør du lede videre, da det kan være de har noget at skjule.

Læs anmeldelser

I processen, når du søger online, så anbefaler vi, at du læser anmeldelser på virksomhederne du overvejer at kontakte. Derved kan du se hvad andre personer synes om deres services, hvad andre har at sige om det arbejde de har leveret, og om andre kan anbefale dem. Her kan det være vigtigt at se hvordan virksomheden reagerer på dårlige anmeldelser også. Nogle er berettiget, hvor andre måske ikke er det.

Kontakt flere firmaer

Når du har lavet en liste over mulige murere, så kan det være en god idé at kontakte flere af dem. Dette gør at du kan få flere tilbud, og derved få et indblik i hvad de forskellige vil have opgaven. Hvis der er stor variation på priser du får tilbudt, så spørg indtil hvorfor prisen er anderledes ved dem end ved andre.

Flere Nyheder