Tag kontakt til din lokale VVS installatør på Amager

15 april 2021 Astrid Pedersen

Er du netop flyttet i hus på Amager? Så kan du glæde dig over friheden ved ikke at have naboer til alle sider – og måske endda egen have.

Du skal dog også være opmærksom på at du ikke bare kan ringe til viceværten hvis der er bøvl med eksempelvis VVS installationerne. Og derfor er det godt at kende den lokale VVS’er.

Hvad kan den lokale VVS mand hjælpe mig med?

En autoriseret VVS installatør har mange arbejdsopgaver når det handler om vand, varme, gas og ventilation i din bolig. Alt hvad der vedrører de faste VVS installationer i boligen er VVS’erens gebet.

Det er ifølge gældende dansk lov forbudt for dig selv at rode med disse installationer som tæller alle de elementer du ikke bare kan skrue løs og tage med dig ud af hjemmet. Det er simpelt hen forbundet med alt for høj en risiko for diverse skader på såvel bygningen som på de mennesker der bor i den.

Får du samlet en gulvafslibning ledning forkert kan det medføre fare for såvel eksplosion som farlig kulilte forgiftning. Tilbageløb i vandrørene, foranlediget af dit klamphuggeri, kan ligeledes afstedkomme forgiftninger hvis drikkevand og spildevand bliver blandet sammen.

Der ud over kan du risikere at forrette alvorlige vandskader hvis du selv forsøger dig med VVS arbejde. Og da det langt fra er sikkert at dit forsikringsselskab vil dække omkostningerne ved udbedring af disse skader kan det hurtigt blive dyrt at spare VVS’eren væk.

Find din VVS mand på Amager

På Amager – det vil sige i Sundby, Dragør, Tårnby eller Kastrup – hedder den lokale VVS tekniker Claus A. Axmark VVS. Claus A. Axmark VVS har igennem mange år hjulpet amagerkanere med at få styr på rørene, så at sige. Du kan altid kontakte Claus A. Axmark VVS og få en snak om dine behov for VVS hjælp – læs mere på caavvs.dk.

Flere Nyheder