Vælg din nye bil blandt de mange brugte biler online

11 oktober 2019 Astrid Pedersen
Vælg din nye bil blandt de mange brugte biler online

Når den hjemlige bilpark skal udvides med endnu et medlem – måske fordi familien også er blevet udvidet med endnu et medlem, eller et af de eksisterende medlemmers arbejds- eller skole situation har ændret sig – går jagten ind på en ny bil af en passende model og størrelse. Man kan hurtigt forfalde til at drømme sig væk i glittede magasiner og brochurer, hvor de nyeste modeller fra de kendte bil mærker præsenterer sig fra deres absolut mest flatterende sider. Og pludselig bliver de bil reklamer på tv, man ellers plejede at ignorere, sært meningsfulde.

Det er da også utroligt lækkert at sidde i en ny bil, med dens spritnye indtræk og alle de spændende ekstra features i form af top of the line elektronik. Hvad der er knap så lækkert, er nyprisen på en bil. Denne er nemlig som oftest pumpet op i et urealistisk højt leje på grund af de mange høje afgifter og skatter, som pålægges af staten.

Dette høje prisleje medfører, at de færreste mennesker har råd til at betale en ny bil kontant, og derfor er nødsaget til at optage et dyrt bil lån. Og det er ikke sikkert, at du og din familie har lyst til at sætte jer yderligere i gæld til ære for et transportmiddel, som alligevel har mistet størstedelen af sin værdi inden for det første par år.

Find de bedste brugte biler med få år på bagen

I stedet kan I vælge at drage fordel af dette værditab, og anskaffe en brugt bil, som allerede har fundet et mere realistisk prisleje. På markedet for brugte biler kan det sagtens lade sig gøre at finde en rigtig god bil, som kan dække familiens behov i flere år. Du kan med fordel tage et kig på de mange biler til salg på Biltorvet.dk – brugtvogns forhandlernes egen landsdækkende bilportal.

Flere Nyheder