Vælg skuldertasken, hvis du skal bruge en praktisk taske

08 april 2021 Mathias Nielsen

Selvom verden i stigende grad bliver digital, og vi dermed ikke behøver at slæbe på bøger, papirer og dokumenter i samme omfang som tidligere, så har man altså stadig brug for en taske til arbejdet. Der er nemlig stadig en del ting, man bliver nødt til at have med sig, så som mad, drikke, computer, tablet, telefon, medicin, skriveredskaber med mere. Og det fylder jo alt sammen.

Der er forskellige typer af tasker man kan vælge imellem afhængig af, hvilken type arbejde man har og hvilke præferencer man har.

En rygsæk kan være både praktisk og ergonomisk god, fordi vægten bliver fordelt ligeligt mellem højre og venstre side af kroppen. Rygsække findes også i mange størrelser, lige fra den helt lille til en stor rygsæk, der egner sig til en rejse på interrail.

Skuldertasken

En anden meget populær og klassisk type taske er skuldertasken. Også disse kommer i mange forskellige størrelser, hvoraf de mindste ofte bruges af kvinder som en “pæn” taske, man har på når man skal i byen. Skal tasken bruges til arbejdet, giver det dog bedre mening at vælge en større en af slagsen. Så sikrer man sig nemlig at der er plads til det hele. Modsat rygsækken, bliver vægten ved en skuldertaske skævt fordelt i kroppen. Det er derfor vigtigt, hvis du bruger en skuldertaske, at du husker at skifte side en gang imellem, så du ikke ender med at gå og blive skæv i ryggen. Find skuldertasker her: https://laerershoppen.dk/skuldertaske/ 

Når du skal have en ny taske, bør du også overveje, hvilket materiale du skal vælge. Bomuldskanvas er rustikt og holdbart, men det kommer hurtigt til at se slidt ud. Læder er et andet godt alternativ, som ofte er lidt dyrere. Læder ældes med ynde, men det er lidt tungere og mere hårdt end nogle af de andre materialer. 

Flere Nyheder